In opdracht van de Carnavalsstichting Tilburg maak ik al meer dan 20 jaar plaquettes en beeldjes voor alle evenementen van het Tilburgse carnaval. Ik merkte dat er momenteel geen Kruikenzeiker beeldjes commercieel verkrijgbaar zijn, terwijl er wel een duidelijke behoefte aan is. Mocht u op zoek zijn naar een Tilburgse Kruikenzeiker, dan kunt u die bij mij bestellen.

Lees verder op Kruikenzeiker beeldjes

Van 19 maart tot 13 juli 2017, zullen enkele van mijn beelden te zien zijn op de expositie van Beeldhouwcollectief Attitude. Deze expositie vindt plaats in de Terrastuin bij Restaurant De Zwaan aan het Mgr. Kuijpersplein 18 te Borkel en Schaft (Valkenzwaard). U kunt ze elke dag van de week bezichtigen vanaf 10:00u.

Stierenkop
Baadster

 

Naast de Stierenkop zijn ook andere werken uit de Passion for Wildlife serie te zien en zelfs te koop. Meer informatie vind u op http://www.zwaanborkel.com/tuinterras-en-kunstwerken (tevens de bron van de getoonde foto's).

Op zondag 9 juni 2013 werd in Alphen-Chaam de 8ste editie van de Kunstmarkt (http://www.kunstmarkt-ac.nl/) gehouden. Op het W. Binckplein en rondom de Willibrorduskerk in Alphen waren werken te zien van verschillende kunstenaars uit de regio. Het Kunstenaars collectief uit Tilburg had een expositie in restaurant 't Klooster en mijn werk was te zien in de Willibrorduskerk.

De kunstmarkt was een groot succes. Een grote diversiteit aan werken in glas, keramiek, brons en steen, en schilderkunst waren te zien en te koop.

Klik op 'lees meer' voor een sfeer impressie en enkele van mijn werken in de Willibrorduskerk.

 

Zaterdag 1 juni presenteerde popkoor AkoorT de voorstelling Van Horen & Zien in het Klasse Theater in Tilburg. De voorstelling werd gegeven in de Week van de Amateur Kunst (WAK). De muziek van AkoorT werd te horen gebracht terwijl op een groot scherm beelden getoond werden van verschillende kunstenaars die hun atelier betrekken in het Carré. Ook een aantal van mijn werken werd daar getoond, waaronder enkele vrouwfiguren en natuurlijk de Passion for Wildlife collectie.

Copyright © 2011, Leon Geers